Assistent-Accountant Audit

Assistent-Accountant Audit - geplaatst 18-10-2019

32- 40 uur per week

Spiegel Accountants voert wettelijke controleopdrachten uit voor middelgrote en grote ondernemingen in heel Nederland, met name in de sectoren handel en productie. Naast statutaire controles verrichten wij als ‘component’ accountant ook consolidatiecontroles voor dochterondernemingen van internationale (beursgenoteerde) ondernemingen. In de non-profit sector verrichten wij vrijwillige controles voor diverse stichtingen. Wij maken een sterke groei door en daarom is er nu plaats voor een ervaren assistent-accountant audit.

Functieprofiel

Als Assistent-Accountant Audit werk je mee in alle fasen van de assurance-opdrachten, onder directe verantwoordelijkheid en aansturing van de accountant. Naast de controles help je mee aan de voortdurende opbouw van vaktechniek en kwaliteit voor onze praktijk én voor jezelf. Spiegel Accountants gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Werken bij ons betekent méér vrijheid en tegelijk ook méér verantwoordelijkheid dan werken bij een grotere organisatie.

Voorwaarden

·       

·         Opleiding HBO of universitair Accountancy

·         Meerdere jaren werkervaring in de audit praktijk

·         Grote belangstelling voor vaktechniek en kwaliteit

·         Persoonlijk naleven van de fundamentele beginselen voor accountants

·         Uitstekende rapportage vaardigheid

·         Signalerende houding associatief vermogen

·         Een zelfstandige en proactieve instelling

·         Goede vaardigheid met ICT, o.a. data-analyse

·         Woonachtig binnen een redelijke reisafstand van Zwolle

 

Ons aanbod

De unieke kans om je in te zetten én te ontwikkelen bij Spiegel Accountants. Dat betekent werken in een uitdagende en groeiende praktijk, met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, leren en studeren. Natuurlijk krijg je van ons een passende loonstrook en als we het met zijn allen goed hebben gedaan is er de eindejaarsregeling. Ook dragen we bij aan jouw pensioen en de invulling daarvan kies je zelf.

Interesse? Mail jouw CV met een korte motivatie vóór 19-11-2019 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
Edward Spiegel RA
 

Wta vergunning

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan Spiegel Accountants B.V. een vergunning verstrekt inzake de Wet toezicht accountantsorganisaties (Wta) voor het verrichten van wettelijke controles, met uitzondering van wettelijke controles voor organisaties van openbaar belang, zoals banken en beursgenoteerde ondernemingen.

 

 

Contactgegevens

Spiegel Accountants

Bezoekadres:
Emmawijk 19
8011 CN ZWOLLE

Postadres:
Postbus 1506
8001 BM ZWOLLE

T: (038) 338 81 91
E: info@spiegel-accountants.nl

 

   Nederlandse
   Beroepsorganisatie van
   Accountants