Over de Eigenaar

De eigenaar van Spiegel Accountants in Zwolle is Ed Spiegel. Na jarenlange ervaring bij verschillende werkgevers richtte hij in 1999 zijn eigen  praktijk op, met als drive om diensten te leveren volgens de hoogste standaarden van het vak.

Ook is Ed vader van vier dochters, partner van zijn creatieve vrouw, liefhebber van Italië, van talen en culturen en van de cuisine. In zijn vrije tijd roeit hij graag. De mooie omgeving van Zwolle, het Zwarte Water, het sportieve element en het roeien in een team, al deze factoren maken het voor hem een aantrekkelijke sport.

Hierin komen veel aspecten boven die hij ook in zijn beroep belangrijk vindt:  “Roeien is een technische sport voor doorzetters. Het gaat erom elke keer de juiste roeibeweging te maken. Dat vergt opperste concentratie, haal na haal. Het is een geweldig gevoel als je door een betere techniek meer snelheid kunt maken en het langer volhoudt. Essentieel daarbij is een trainer die ziet waar het beter kan en dit aan je overbrengt. Je kunt individueel of als team roeien. In mijn werk vind ik het ook belangrijk om samen te werken, afgewisseld met fasen waarin plaats is voor diep denkwerk en concentratie.

Het is belangrijk dat de klant vertrouwen in mij heeft en andersom. Je hebt een gezamenlijk doel. Projecten die over de besturing van een organisatie  gaan zijn vaak complex en vermoeiend en een succesvolle oplevering wordt nogal eens bedreigt vanuit onverwachte hoek. Maar daar laat je je niet door uit het veld slaan. Het samen bouwen aan verbetering wint het altijd. Aanmoediging daarbij is heel belangrijk, net als eerlijke communicatie. Dat houdt ook in dat ik aangeef waar mijn grenzen liggen, zonder dat ik moeilijke zaken uit de weg ga. Waar nodig kan ik een beroep doen op mijn professionele netwerk en de beroepsorganisaties waar ik lid van ben.

Net als in de roeisport heb ik veel doorzettingsvermogen in mijn werk. Ik geef niet op voor de finish is bereikt in de vorm van een goed eindresultaat, of dit nu een nieuwe managementrapportage is of een mooie jaarrekening! Mijn motto: resultaat bereik je door inzicht. Ik help mijn klanten vanuit mijn vakgebied graag bij het verkrijgen van dat inzicht”

Ed Spiegel

Contactgegevens

Spiegel Accountants

Bezoekadres:
Emmawijk 19
8011 CN ZWOLLE

Postadres:
Postbus 1506
8001 BM ZWOLLE

T: (038) 338 81 91
E: info@spiegel-accountants.nl

 

   Nederlandse
   Beroepsorganisatie van
   Accountants