Edward Spiegel, Zwolle, Accountant, directeur Spiegel Accountants
Spiegel Accountants, Zwolle, junior accountant, senior accountant

Spiegel Accountants wordt sinds haar oprichting in 1999 geleid door directeur-eigenaar Edward Spiegel RA. Spiegel Accountants gaat voor kwaliteit en duurzaamheid. Onze ambitie is om een van de beste kleine assurance praktijken van Nederland te zijn.

Werken bij ons betekent méér vrijheid en tegelijk ook méér verantwoordelijkheid dan werken bij een grotere accountantsorganisatie.

Het team bestaat momenteel uit twee registeraccountants en vier assistent accountants. De accountants staan ingeschreven als extern accountant bij de Autoriteit Financiële Markten en zijn bevoegd om wettelijke controle opdrachten uit te voeren.

De assistenten zijn van gevarieerd niveau, van een junior assistent aan het begin van de opleiding tot een assistent met een afgeronde theoretische opleiding en vergevorderd met de praktijkopleiding.

Ons team heeft een vakgerichte en informele stijl. Er wordt dagelijks veel gedeeld en er is openheid en ruimte om vaktechnische issues te delen. Steeds om ons zicht op betrouwbaarheid te vormen en te behouden. Daar houden we van.

Onze ambitie is om een van de beste kleine Assurance praktijken van Nederland te zijn.